PAW PATROL BARNKLÄDER OCH LEKSAKER FRÅN NICKELODEON

Paw patrol Barnkläder & Leksaker

Paw Patrol är den populära tv-serien som alla barn älskar från Tv-kanalen Nickelodeon. Serien handlar om ett gäng hjältemodiga räddningsvalpar som åker ut på spännande räddningsuppdrag i sin hemstad Äventyrsbukten De har alltid nya äventyr och räddningsuppdrag på gång. Deras tränare Ryder ser till att styra upp uppdragen och skickar rätt räddningsvalp på rätt uppdrag. Valparna Marshall, Rocky, Chase, Rubber, Zuma, Skye, Everest och Tracker har alla egna personligheter - fordon och specialiteter som passar in på olika händelser. De kan hjälpa stadens invånare och borgmästare Rospigg med enklare uppdrag som att släcka bränder - ta ner katter från träd till att utföra stordåd som att stoppa ett skenande tåg eller berg som rasar. Vad de än tar sig an så gör det detta med ett stor hjältemod som bara superhjältar klarar av. Tillsammans med deras högfunktionella och tekniska fordon samt klipska hundhjärnor så fixar det nästan allt.  Se mer information längre ner på sidan:


Paw Patrol Leksaker

Funderar du på att inreda barnrummet i sann Paw Patrol-anda eller letar du efter den perfekta ”pup pack” till ditt barn – vad du än är ute efter kommer du garanterat att hitta det här på Minibossen.se. Vi har ett stort utbud av leksaker och fordon från serien. 

Är du ute efter en födelsedagspresent till ett riktigt Paw Patrol-fan, hittar du hos oss ett stort sortiment av leksaker som passar både stora och små. Upptäck roliga leksaker som det välkända utkikstornet, bilarna som Paw Patrol-valparna åker ut på uppdrag i samt Ryder. Här finns garanterat allt ett barn som älskar karaktärerna från serien kan tänka sig. 

Paw patrol Kläder

Kläder i hög kvalité från Nickelodeons Serie Paw patrol Paw patrol filmen finns i otaliga designer. När det kommer till barnkläder så är det viktigt när det kommer till både kvalité och varumärke. Vi har därför endast äkta Nickelodeon-kläder. Vi säljer billiga barnkläder licensierade med Paw patrol och deras fordon för att föräldrar ska kunna kombinera barnens idoler från serien både på strumpor, trosor / kalsonger - underkläder samt , hoodies, luvtröjor, långärmade tröjor, t-shirts, kepsar, pyjamasar och byxor. Barnen kan ha dessa såväl på maskerad, som på förskolan, hemma, på fritiden, med kompisar. Vantar, mössor och andra accessoarer såsom solglasögon. Något till simskolan? Badkläder, baddräkter, badshorts, badbyxor,  såväl som badlakan / handdukar, badponchos etc etc. Givetvis hittar ni även det som behövs till skolan, såsom ryggsäckar / skolväskor / pennfordral / pennskrin. Allt det här med de licensierade varumärket Paw patrol från Nickelodeon .